Over ons

PLEC verzorgt groene en gezonde werkplekken met een oog voor detail en stijl

Op je plek met PLEC. Op je plek? Een goede werkplek is een absolute meerwaarde. Sterker nog, een aangename sfeer is de sleutel tot succes. PLEC creëert de inrichting waar prestatie en plezier samensmelten. Wij stoeien en denken graag met je mee over de werkomgeving die bij je past. Niets is onmogelijk, jullie welzijn is onze missie.

Ontwerp

Wat voor kleuren? Welke vloer? Waar komt het meubilair? PLEC ontwerpt je werkruimte na een grondige analyse. Al je eisen en wensen worden vervolgens in beeld gebracht door middel van een 3D-visualisitatie. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met een van onze specialisten.

Lichtadvies

SLV is onze vaste lichtspecialist- en adviseur. Zij beoordelen de hoeveelheid licht die nodig is voor uw werkruimte. SLV en PLEC stellen vervolgens samen voor jouw kantoor een gedetailleerd lichtplan op.

Kantoormeubilair

Van één stoel tot duizend werkplekken. Interieur uit alle windstreken is te vinden bij PLEC. Van lires tot dollars. Tevens is er de mogelijkheid om kantoormeubilair te leasen.

Projectmanagement

Een totale kantoorinrichting of één losse stoel? PLEC regelt het allemaal. Ontwerpen, installeren, ontzorgen en nazorgen. U weet het wel, wij doen het, van A tot Z, u vraagt wij draaien, de klant is koning, bla, bla, bla.

Installatie

We laten je na de installatie natuurlijk niet aan je lot over. PLEC is niet vies van het ontstane afval en ruimt alles voor je op. Zoals we al zeiden, van ontwerp tot nazorg.

Akoestische meting

Een akoestische meting beoordeelt hoeveel decibel er aan geluid wordt geproduceerd in jouw werkruimte. Valt het binnen de wettelijke normen qua bandbreedte of ondervindt je hinder? Geen zorgen, meten is weten.

Cable management

Vaak zijn het  de laatste loodjes, maar voor PLEC is het zeker niet te zwaar. Het samenbinden en op die manier wegwerken van stroom- en datakabels zorgt voor een net geheel. Opgeruimd staat netjes.

Heb je interesse in één van onze diensten of wil je gewoon praten onder het genot van een kop koffie, neem dan contact op met Twan.

Twan Derijk

Bel onsMail ons